Якщо Ви оформили заявку з 9:00 до 18:00, ми перетелефонуємо Вам протягом 30 хвилин.
Якщо Ви оформили заявку після 18:00, ми перетелефонуємо Вам наступного дня до 11:00.
Самовивіз
Доставка по Харкову
Доставка у відділення "Нова пошта"
Це повністю синтетичне мастило на основі ретельно відібраних базових олив дуже високого ступеня очищення для автоматичних трансмісій, що відповідає вимогам більшості американських, японських і європейських виробників транспортних засобів.
Сфери застосування
Завдяки універсальності його можна використовувати в автоматичних трансмісіях і гідротрансформаторах більшості легкових автомобілів, всюдиходів і позашляховиків.
Продуктивність
Високоякісна рідина для автоматичних трансмісій із чудовими фрикційними властивостями.
Виняткова продуктивність за низьких температур, чудова здатність до прокачування та покращений холодний запуск.
Ефективне зменшення кількості осаду та запобігання утворенню відкладень.
Відповідності та сертифікації
Виробники оригінального обладнання (OEM):
Aisin-Warner, Alfa Romeo, Allison, BMW, Chrysler, DTFR, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, MB, Mitsubishi, Mopar, Nissan, Porsche, PSA, Renault, Toyota, Volvo, VW, ZF
Галузеві специфікації:
JASO: M315, Class 1A
Типові характеристики
Густина при 15°C (ASTM D4052): 0,851 г/мл
Кінематична в’язкість при 40°C (ASTM D445): 36,3 мм²/с
Кінематична в’язкість при 100°C (ASTM D445): 6,84 мм²/с
Індекс в’язкості (ASTM D2270): 150
Температура текучості (ASTM D6892): –48°C
В’язкість Brookfield при –40°C (ASTM D2983): 12 000 мПа·с
Температура спалаху COC (ASTM D92): 218°C
Колір: червоний
Перевірка оригінальності мастила
Компанії виробники мастил багато уваги приділяють питанням захисту своєї оригінальної продукції. Пропонуємо Вам ознайомитись з інформацією як визначити оригінальність мастила Читати повністю
Не забудьте додати в замовлення Фільтри
В нашому магазині Ви можете одразу замовити фільтри (мастильний, паливний, повітряний, салонний) для проведення повноцінного обслуговування транспортного засобу Читати повністю